e
Banner

Etiketler: ekol lojisik



Ekol lojistik Ro-Ro seferlerine başladı


Yayın: 14-01-2013
Kategori: Denizyolu

Avrupa’nın ve Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından olan Ekol, daha verimli, sürdürebilir ve rekabetçi hizmetler sunmak üzere 12 Ocak 2013 itibarıyla Ro-Ro seferlerine başladı.





Ekol’den Trieste ile Baltık-Adriyatik koridoruna intermodal bağlantı


Yayın: 02-02-2017

Intermodal Taşımacılığın öncüsü Ekol, Trieste (İtalya) ile Kiel (Almanya) arasında yeni bir blok treni hizmete alıyor. 
zirve_banner




Ekol Lojistik anahtar teslim çözümlerle çıtayı yükseltti


Yayın: 17-04-2017
Kategori: Karayolu

Ekol Lojistik, proje ve ağır yük taşımacılığı alanında geliştirdiği anahtar teslim çözümlerle standart hizmetler sunmanın ötesine geçti. Artık müşterilerine yükleme-boşaltma ve nakliye gibi hizmetlerin yanı sıra mühendislik, montaj-demontaj, elektrik, otomasyon gibi alanlarda da hizmet sunmaya başladıklarını belirten Ekol Lojistik Forwarding Genel Müdürü Mehmet Özal, bu konuda iki dev projeye imza atmak üzere olduklarını açıkladı.




Ekol, Turquality programına alınan ilk lojistik firma oldu


Yayın: 18-04-2017
Kategori: Lojistik

Sektöründe ilklere imza atan Ekol, Turquality programına alınan ilk lojistik şirket unvanını elde etti.  Dünyanın devlet destekli ilk ve en gelişkin marka destekleme programı olan Turquality kapsamına giren Ekol, Türk bayrağını küresel pazarlarda gururla dalgalandıracak.  
 




Ekol otomotiv sanayinin intermodal talebine cevap veriyor


Yayın: 04-05-2017
Kategori: Lojistik

Türk otomotiv üreticilerinin lojistik alanda en büyük beklentilerinden birini alternatif taşıma çözümleri oluşturuyor. Ekol Lojistik CRM&Satış Genel Müdürü Murat Kavrar, “Uluslararası taşımalarda taşıdığımız hacmin büyük bir kısmını kurmuş olduğumuz intermodal altyapısı ile taşıyoruz. Böylece hem çevreci hem de sürdürülebilir bir çözüm sunmuş oluyoruz” diyor. 




Ekol Lojistik, İspanya’da büyümeye devam ediyor


Yayın: 07-06-2017
Kategori: Lojistik

 
Ekol, Transport Logistic Münih Fuarı ardından 6-8 Haziran 2017 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşen 19. Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı SIL 2017’de yerini aldı. Fuarın ilk günü Ekol standında düzenlenen basın toplantısında Ekol İspanya Ülke Müdürü Alfio Centocinque, 2014 yılında faaliyete geçen Ekol İspanya’nın büyüme yolculuğundaki önemli gelişmeleri paylaştı.